Tag: Washington Post

Ky AI po bëhet më i ngjashëm me njerëzit dhe nuk është diçka e mirë…
Një raport i bërë së fundmi nga Washingon Post tregon historinë e një inxhinieri i cili beson se AI i tij po bëhet më i ndjeshëm dhe i ngjashëm me njerëzit. Por kjo ka bërë që një debat i madh…
Dikush i vendos zjarrin shtëpisë së streamer-es Amouranth
Sulmet, në të cilat njerëzit raportojnë me keqdashje një krim të zhvilluar në vendbanimin e dikujt tjetër, për fat të keq janë bërë një rrezik i zakonshëm për streamers e njohur. Ka edhe lloje të tjera kërcënimesh. Në vitin 2018,…