Update i ri Warzone heq helikopterët dhe shton Juggernaut Royale
Këto janë ndryshimet që Warzone dhe MW sjell Infinity Ward ka shtyrë një perditsim të ri të listës së dëgjimit për të dy Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone dhe ndërsa shton disa mënyra në lojë si Juggourdnaut Royale,…
Këto janë 4 këshilla se si ju të mbijetoni Warzone Zombie Royale LTM
Eventi Halloween është më në fund këtu Një nga karakteristikat më të mëdha që i është shtuar Call of Duty: Warzone gjatë Haunting of Verdansk është Zombie Royale LTM, e cila është lehtësisht një nga mënyrat më unike që loja…