Tag: warzone solos

Kur do të kthehen solos në Warzone?
Solos normale Battle Royale nuk janë në dispozicion në Warzone, me Buy Back Solos dhe Mini Royale Solos që zënë vendin e saj Epo, përgjigjja e kësaj pyetjeje është… varet nga Raven Software dhe Activision. Ata e bëjnë thirrjen kur…