Tag: warzone mobile

Call of Duty Warzone Mobile do të vijë së shpejti
Call of Duty më në fund ka konfirmuar se Warzone Mobile do të vijë në pajisjet Mobile dhe gjithashtu disa informacione të reja në lidhje me këtë lojë. Një mal me thashetheme dhe supozime se Warzone do të vijë si…
Warzone Mobile mund të lançohet gjatë 2022
Disa muaj më parë, pati leaks rreth konceptit të një titulli ekskluziv të Warzone Battle Royale nga Activision. Që atëherë, Activision ka postuar lista të shumta pune, duke sugjeruar që një titull i ri është aktualisht në zhvillim e sipër.…