Tag: warzone map

Një insider i njohur poston diçka për hartën e re të Warzone
Një insider i njohur i Call of Duty ka publikuar diçka të re në lidhje me hartën e re që thuhet se do të vijë së bashku me publikimin e Call of Duty: Warzone 2 më vonë këtë vit. Postimi…
Zbulohen elemente të tjera për hartën e re të Warzone
Harta e Warzone Vanguard është vendosur të sjellë përmbajtje të reja në lojë. Përpara publikimit të tij, një përmbledhje e Paqësorit dhe point of interest të tij janë zbuluar duke shfaqur 11 pika të ndryshme hot drops. Call of Duty:…