Tag: warzone 2.0

Warzone 2.0 së shpejti me feature të Metal Gear Solid
Warzone 2.0 mund të mos jetë perfekt, por po na ofron shumë argëtime. Lojtarët po mirëpresin veçorinë "e jashtëzakonshme" të bisedës në afërsi, e cila çoi në një fitore epike zero vrasje për një lojtar që luajti si shofer Uber.…
Armët që merrni nga DMZ, i zhbllokoni përfundimisht në Warzone 2
Ekziston një mënyrë më e lehtë për të zhbllokuar armët Modern Warfare 2: Thjesht luani DMZ. Lojtarët e Call of Duty: Modern Warfare 2 kanë vënë re një veçori të çuditshme që ndërthur funksionin e lojës multiplayer me DMZ, extraction…
Ja çfarë dimë deri tani për Warzone 2.0
Kur mund të filloni të luani Warzone 2.0 dhe si ndryshon nga Warzone? Kur do të dalë Warzone 2? Call Of Duty: Warzone 2.0 është vazhdimi i spin-off-it të battle royale falas free to play e 2020 nga Call Of…
Warzone 2.0 do të lançohet në 16 Nëntor
Activision do të lançojë Call of Duty: Warzone 2.0 në 16 Nëntor të këtij viti Vazhdimi i shumëpritur i Call of Duty: Warzone do të nisë më 16 nëntor për PS5 dhe PS4, vetëm disa javë pas publikimit të Call…