Tag: Warner Bros. Interactive Entertainment

Provoni falas open beta e MultiVersus këtë javë
Warner Bros. është duke njoftuar se platforma e ardhshme MultiVersus do të hyjë në beta më 26 korrik. Personazhet si Shaggy, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, Steven Universe, Iron Giant, Jake Dog dhe Finn the Human vendosen kundër njëri-tjetrit…
Fansat e Hogwarts Legacy shqetësohen për lançimin e lojës në PS4 dhe Xbox One
Fansat e Hogwarts Legacy po shprehin shqetësimin e tyre se RPG-ja e ardhshme e Harry Potter do të anulohet në PlayStation 4 dhe Xbox One përpara lançimit të tij më vonë këtë vit. Në rast se e keni humbur, Warner…
Gotham Knights nuk do të vijë në PS4 dhe Xbox One
Pasardhësi i serisë Batman Arkham të Warner Bros Interactive Entertainment, Gotham Knights, do të vijë në PlayStation 5, Windows PC dhe Xbox Series X këtë tetor, dhe vetëm ato platforma. Loja nuk është më e planifikuar për t'u lançuar në…
Microsoft është i interesuar për të blerë Warner Bros. Interactive Entertainment
AT&T mendohet që ta shesë atë për $4 miliardë. Pas raportimit se AT&T po kërkonte të hiqte qafe Warner Bros. Interactive Entertainment (ose WB Games), tashmë duket se Microsoft mund të jetë i interesuar për ta marrë. AT&T mendohet të…