Tag: warner bros characters

Provoni falas open beta e MultiVersus këtë javë
Warner Bros. është duke njoftuar se platforma e ardhshme MultiVersus do të hyjë në beta më 26 korrik. Personazhet si Shaggy, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, Steven Universe, Iron Giant, Jake Dog dhe Finn the Human vendosen kundër njëri-tjetrit…
Traileri i Multiversus tregon personazhe të dashur nga Warner Bros
Warner Bros. Games ndau një trailer për MultiVersus, loja e ardhshme e zhvilluar nga Player First Games. Një lojë fighting në stilin e Super Smash Bros., MultiVersus ju lejon të luani si një nga shumë personazhe në pronësi të Warner…