Publikuesi i World of Tanks hap një studio në UK për të punuar në një projekt të veçantë
Zhvilluesi i World of Tanks dhe World of Warships, Wargaming, ka studio të shumëfishta në mbarë botën. Gjithsesi, tani shiriti i kuq është prerë në Wargaming UK, një studio që do të punojë në projekte komplet të ndryshme nga pjesa…