Tag: WarCraft 3

5 fakte të çmendura të Dota 2 që nuk i dinit
Dota 2 është një lojë me 120 karaktere plot njohuri, pothuajse 15 vjet histori si një sport dhe një origjinë si një hartë e personalizuar për një lojë krejtësisht të ndryshme. Edhe brenda historisë së saj të kohëve të fundit,…