Warcraft 3: Reforged nuk pritet aspak mirë nga lojtarët
Loja është shumë larg asaj çka ishte premtuar Warcraft 3: Reforged u lançua në 28 janar 2020 dhe fansat nuk janë aspak të lumtur. Madje, ajo është tashmë loja me vlerësimin më të keq nga përdoruesit në Metacritic. Tashmë që…
Warcraft 3: Reforged do të vijë në janar të 2020
Loja nuk do të vijë në 2019 siç pritej, por ende afër Warcraft 3: Reforged, e zbuluar në BlizzCon 2018, është një remaster i plotë i lojës RTS të Blizzard Warcraft 3, e ndërtuar nga fillimi me arte dhe animime të…
Zbulohen modelet e Tyrande dhe Thrall për Warcraft 3: Reforged
Blizzard më në fund ka thyer heshtjen mbi Warcraft 3: Reforged Pas një periudhe heshtjeje, Blizzard duket se po zbulon modelet e personazheve të Warcraft 3: Reforged. Pjesëmarrësit në konferencën ChinaJoy 2019 arritën të kapnin disa fotografi të disa prej…