Tag: war thunder

Sekretet ushtarake kineze bëhen leak në War Thunder
Ku ju pëlqen t'i lini sekretet tuaja? Në një ditar? Mbase t’ia thoni një të besuari? Ndoshta në një forum publik video lojërash ku çdokush me kompjuter mund t'i aksesoj? Nëse nuk keni më shumë se dy qeliza truri ka…
Një gamer nxjerr informacione sekrete ushtarake për të fituar një debat mbi tanqet
Të gjithëve u pëlqen të fitojnë një debat, apo jo? Pavarësisht nëse jeni të gatshëm në fitore, nuk mund të mohohet nxitimi që ndjeni kur nuk jeni dakord me partnerin tuaj për diçka dhe e kërkoni atë, vetëm për të…