Epic do të japë dy lojëra falas javën e ardhshme
Për momentin është falas Limbo. Javën e ardhshme do të jetë War of Mine dhe Moonlighter. Kur Limbo u lançua për PC në 2011 ishte e shkëlqyer dhe kështu vazhdon të mbetet edhe sot. Është një lojë tërheqëse, me grafika…