Si të hiqni Wanted Level në setup-in e Casino Heist në GTA Online
Ja si ti shpëtoni policave në mënyrën më të lehtë të mundshme GTA Online luhet çdo ditë nga miliona lojtarë dhe kjo gjë duket se do të vazhdojë, me lojën që është konfirmuar për një remaster për konsolat e gjeneratës…