Tag: Wano Country

One Piece demaskon plotësisht Yamaton
SPOILER ALERT One Piece ka demaskuar përfundimisht dhe plotësisht djalin e Kaidos, Yamaton në episodin më të ri të serialit. Yamato ka qenë një nga personazhet kryesorë në manga që kur u prezantuan për herë të parë vonë në aktin…
One Piece prezanton formën e plotë të Dragoit të Momos
SPOILER ALERT One Piece prezantoi formën e plotë të Dragoit të Momonosuke Kozuki me kapitullin më të ri të serisë! Ndërsa arc i Wano Country ka qenë veçanërisht i rëndësishëm për të ardhmen potenciale të Pirate King të Luffy dhe…
Krijuesi i One Piece tregon se seriali është në “Fazën Finale”
Krijuesi i One Piece Eiichiro Oda ka zbuluar se historia për mangën afatgjatë tani është në "fazën e saj përfundimtare". Me vendin ku arc i Wano Country ka marrë gjërat për Luffy dhe pjesën tjetër të piratëve të Straw Hat,…
Cliffhanger i One Piece shfaq formën e rritur të Momos
SPOILER ALERT One Piece ka arritur një hap më tej me arc e tij të vazhdueshëm dhe Lufta për Wano po bëhet akoma më intensive. Ndërsa Luffy përgatitet të përballet përsëri me Kaido, të gjitha Straw Hats po bëjnë punën…
Promo e One Piece hedh shenja drejt luftës së ardhshme
One Piece ka filluar Luftën në Onigashima me promon për episodin tjetër të serisë! Sapo Oden Flashback mori fund, anime u kthye në ngjarjet e veprës së tretë të arc Wano Country me një hakmarrje të madhe. Me disa zbulime…