Tag: Wano Country arc

One Piece Cliffhanger përball Zoro me King
SPOILER ALERT Lufta për Wano po hyn në një territor të ri të rrezikshëm në kapitujt e rinj të mangës së One Piece, me Luffy edhe një herë duke u zhytur përsëri në betejën për fatin e kombit të izoluar…
One Piece sjell promo për episodin 982
Lufta për Wano Arc sapo ka filluar në episodet e fundit të One Piece, dhe duket sikur pjesa tjetër e animes së serialit të famshëm Shonen do të eksplorojë më tej kërcënimin e tmerrshëm të Pirates Beast, jo vetëm përmes…
One Piece zbulon betejën e radhës së Killer
Momentalisht gjërat në One Piece kanë kaluar në një fazë tepër intensive me arc e Wano Country në manga. Dhe ky arc ka zbuluar së fundi betejën e radhës që Killer do të ketë. Në kapitullin 1011 të manga, Luffy…