Kjo teori e Marvel është fiks ajo që duam të shohim nga WandaVision
WandaVision është një nga projektet më misterioze të fazës së 4 të Marvel. Trailerat e parë dhe arti konceptual që kemi parë duket të tregojë Wanda teksa përballet me humbjen e Vision duke jetuar në botën e saj të ëndrrave.…
Disney cakton datat e lançimit për serialet e para të Marvel
Bëni vend për Falcon and the Winter Soldier dhe WandaVision në kalendarët tuaj në muajt që vijojnë Disney njoftoi ditën e djeshme se dy seri televizive të shumëpritura të Marvel Cinematic Universe, si dhe sezonin e dytë të The Mandalorian,…
Çdo gjë që duhet të dini për Fazën e 4 të Marvel Cinematic Universe
10 projekte të mëdha në formën e filmave dhe serialeve do të vijnë deri në 2021. Faza e katërt e Marvel Cinematic Universe do të përfshijë 10 filma dhe seri të Disney + kur të lançohet vitin e ardhshëm, ku…