Tag: wallpapers

Wallpapers për Android 12 kanë dalë dhe ju mund t’i përdorni ato
Android 12 pritet të sjellë versionin e saj të parë së shpejti bashkë me shumë veçori të reja të cilat mezi po priten. Bashkë me to janë edhe wallpapers ku disa prej tyre janë publikuar së fundmi. Falë Wylsacom i…