Tag: wallpaper

Android 12 ju lejon të personalizoni ikonat tuaja
Një nga veçoritë e reja në Android 12 është aftësia për të përshtatur automatikisht gamën e ngjyrave të telefonit tuaj me atë të sfondit tuaj. Nëse keni qenë në gjendje të përditësoni në Android 12, mund të dëshironi ta provoni,…
iOS 14 do të sjellë home screen widgets dhe opsione të reja në wallpaper
Apple është duke punuar me home screen widgets dhe opsione të reja për wallpapers në iOS 14. Është përfolur që përpara një viti se Apple kishte planifikuar update të home user interface për iOS 14 dhe lajmi për home screen…