Tag: wallcrawler

Toby Maguire mund të vijë në filmin e ardhshëm të Spider-Man
Thashethemet vazhdojnë të hedhin sugjerime se Spider-Man: No Way Home më në fund do të shfaqë se Wallcrawler i Tom Holland MCU do të bashkohet nga Tobey Maguire dhe Andrew Garfield, duke përsëritur rolet e tyre si Sony Spider-Man origjinal…