Ky exploit mund t’i bëjë muret të padukshëm në Fortnite
Exploit-i i ri i jep një avantazh të padrejte përdouresëve Duket se çdo ditë sa vijnë e zbulohen më shumë bugs në Fortnite, dhe duket se ky është një prej më problematikëve deri më tani. Një lojtar zbuloi se ka…