fbpx
Gërmimet misterioze në Fortnite duket se po mbushen me llavë
Po sikur të kemi një Lava Lake? Siç duket, të gjithë zonat e gërmimit në Dusty Divot kanë përfunduar dhe i gjithë vendi po mbushet me llavë. Sa vjen e duket më e mundur se zërat e mëparshëm ishin të…