Tag: vrlabs

Ja çfarë e bën unike ‘VRLABS’!
“vrlabs” është vendtakimi më i ri në kryeqytet për ata që kanë pasion lojërat kompjuterike dhe realitetin virtual. Konceptuar përmes një dizajni modern, për të ofruar komoditetin dhe lehtësitë e kushteve të përdorimit, pajisur me fjalën e fundit të teknologjisë,…