Tag: VR headset

Valve po punon me një projekt VR headset të quajtur Deckard
Valve mund të ketë një headset të dytë VR në zhvillim me një dizajn të pavarur të ngjashëm me atë që ofrohet aktualisht nga linja e headsets Oculus Quest e Facebook. Dëshmitë për headset-et e reja u zbuluan nga YouTuber…
Fermerët rusë po ju vënë lopëve VR headset për qumësht më të mirë
Blegtoria dhe bujqësia konsiderohen si koncepte mjaft paqësore. Një njeri, disa makineri të thjeshta dhe natyra me madhështinë e saj. Gjithsesi, në realitet është një fushë me ushëheqje të madhe teknologjike. Avancimet e bëra në fushën e agronomisë kanë mundësuar…