Tag: VR gaming

Ubisoft anullon Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR
Fatkeqësisht Ubisoft anullon dy nga projektet e saj Ubisoft zbuloi se ka ndaluar zhvillimin e Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR, si dhe dy projekte të tjera që ende nuk ishin shpallur. Vendimi për t'i dhënë fund zhvillimit të…
Xbox Scarlett do t’i mungojë kjo veçori e PlayStation 5
Xbox Scarlett nuk është duke planifikuar VR support, siç po bën PlayStation 5 me PlayStation VR dhe ndoshta PlayStation VR 2, nëse Sony vendos të vazhdojë para me planet e saj në hapësirën e VR. Sipas Phil Spencer, kreu i…