Kampioni i ardhshëm i League of Legends është bërë leak
Voyboy ka dhënë gabimisht shenjat për kampionin e ri gjatë stream-it të tij Rework-u i Mordekaiser do të vijë së shpejti dhe zhvilluesit e League of Legends ftuan disa lojtarë të njohur për të testuar ndryshimet e Iron Revenant, duke…