Tag: volta

FIFA 22 Review
Për vite me radhë, një nga kritikat e vazhdueshme ndaj ekskluzivitetit të FIFA-s është se shpesh mund të duket sikur asgjë nuk ndryshon nga viti në vit. Sidomos për një lojë që synon të imitojë një sport si futbolli. Fatmirësisht,…
FIFA 22 zbulon trailerin e parë të lojës
Teksa njerëzit janë akoma duke folur për finalet e UEFA Euro 2020 dhe COPA America, Electronic Arts ka vendosur të zbulojë trailer e parë të FIFA 22. Trailer i FIFA 22 ka si fokus kryesor të tregojë teknologjinë e re…
Detajohen veçoritë e reja të Pro Clubs në FIFA 20
Veçoria më e veçante e FIFA 20 është Volta sigurisht, mode-i shumë i ngjashëm me FIFA Street. Gjithsesi edhe modet e tjera të lojës do të marrin update dhe EA ka zbuluar gjithçka që do të ndryshojë në Pro Clubs…
FIFA 20 vjen me një datë lançimi dhe Volta mode
Data e lançimit të FIFA 20 është 27 shtatori. Në një interviste në eventin e EA në E3, u publikua e gjithë puna që është bërë që pas FIFA 19. Lojtarët që janë të dhënë pas close manual contol dhe…