Tag: VOLTA Mode

FIFA 21 Review
Në botën reale, stadiumet e Premier League nuk kanë tifozë falë pandemisë momentale. Në FIFA 21, të njëjtat stadiume janë të mbushura plot, të mbushura me të njëjtat turma të animuara, të shëmtuara, që janë bërë pjesë e FIFA për…
FIFA 20: Volta është duke ndjekur hapat e Fortnite për të tërhequr lojtarët
Mode-i i ri i FIFA 20, Volta është një nga gjërat për të cilën lojtarët janë më të emocionuar. Pikë së pari sepse është një rikujtim i FIFA Street dhe së dyti sepse do i lejojë lojtarët të jenë krijues…
Traileri i gameplay-it të VOLTA dhe çdo gjë që dimë deri tani për të
Nostalgjia godet fort në këtë trailer Të gjithë fansa dhe jo fansa të FIFA e dinë se pjesa më e bukur rreth FIFA 20 këtë vit është VOLTA mode. Kjo është një mënyrë pak më ndryshe e të luajturit, që…