fbpx
Volition është duke zhvilluar një lojë të re Saints Row
Kjo do të jetë loja e parë kryesore e serisë që nga 2013. Nëse keni qënë fans i lojërave Saints Row dhe keni kohë që prisni për një lojë të re, THQ Nordic dhe Volition Studios kanë një lajm të…