Eventi i ri i Apex Legends, Voidwalker, do të nisë këtë javë
Eventi do të fokusohet tërësisht tek Wraith Apex Legends do të zhvillojë eventin e tij të rradhës këtë javë. Voidwalker, i cili do të fokusohet tek historia e Wraith, do të nisë ditën e nesërme më 3 shtator dhe do…