Patch 7.24 në Dota 2 sjell Void Spirit dhe Snapfire në Captain’s Mode
Ai do të sjellë gjithashtu dhe ndryshime për neutral items dhe duket se do të jetë një patch i madh për turnamentet e ardhshme Valve vendosi se strategjia e tyre për të pritur të paktën një ditë pas një turnamenti…
Outlanders Update vjen me shumë ndryshime në Dota 2
Madje njerëzit po e quajnë lojën Dota 3 Patch-i më i fundit i Dota 2 tashmë ka ardhur për të gjithë lojtarët dhe të gjitha ndryshimet në Outlanders Update, gjithashtu i njohur si Update 7.23, kanë ardhur në lojë. Patch…
Void Spirit është heroi i ri që do i bashkohet Dota 2 dhe Dota Underlords
Ky po që di të bëjë një hyrje. Heroi më i ri që do të vijë në Dota bëri një paraqitje shumë spektakolare gjatë The International, duke ardhur në skenën e Mercedes-Benz Arena, Shanghai. Void Spirit do të vijë në…