Tag: voice chat

Epic Games e bën cheating më të vështirë
Epic Games po lançon voice chatting dhe shërbime anti-cheating që zhvilluesit mund të zbatojnë në lojërat e tyre, njoftoi kompania. Shërbimet do të ofrohen si pjesë e shërbimit Epic Online, e cila është në dispozicion për t'u përdorur në çdo…
Sony shpjegon pak më shumë për regjistrimet e voice chat në PS5
Bisedat tuaja nuk do të dëgjohen në mënyrë aktive. Sony ka sqaruar disa detaje përsa i përket njoftimit kontradiktor për regjistrimet e voice chat në PlayStation. Kjo pasi disa përdorues filluan të besojnë se kompania do të regjistronte bisedat dhe…