Dikush arriti të vidhte $40,000 nga Valve me një kosh mbeturinash
Sa keq që nuk vodhi dhe Half-Life 3 Sipas një stacioni lajmesh në Washington, një padi u ngrit muajin e kaluar ndaj një personi i cili dyshohet se u fut brenda zyrave të Valve disa herë gjatë 2018 dhe vodhi…