Tag: viz media

Spy x Family sjell një trailer të ri bashkë me disa detaje të reja
Anime e ardhshme Spy x Family zbuloi një trailer të ri, i cili përmban këngët nga Official Hige Dandism (OP) dhe Gen Hoshino (ED). Opening theme titullohet “Mixed Nuts”, ndërsa përfundimi është “Kigeki”. Seritë e para të animes do të…
Dragon Ball Super:Super Hero debuton klipin e parë
Dragon Ball Super seritë anime kanë bërë pak pushim, por gjithçka përfundon së shpejti! Nëse nuk e dini, shfaqja po rikthehet me filmin e saj të dytë, dhe Dragon Ball Super: Super Hero sapo ka lançuar një update të madh…