The Promised Neverland sjell detaje të reja mbi sezonin e dytë
Pas debutit të madh që anime bëri gjatë sezonit të parë në vitin 2019, The Promised Neverland fitoi një popullaritet të madh. Së fundmi, një visual key është publikuar duke zbuluar shumë detaje rreth sezonit të ardhshëm dhe se çfarë…