Si deshifrohen kasetat e Visitor në Fortnite?
Ka një seri kasetash nga Visitor në hartën e Fortnite dhe ato janë të dhëna për sezonin e ardhshëm të Fortnite. E vetmja pyetje që lind është se çfarë domethënieje kanë? Season 10 i Fortnite do të mbyllet në 13…