Tag: vision

Kjo lëvizje në League of Legends mund t’i jap kills falas në fillim të lojës
Edhe pse League of Legends po bën më shumë se 10 vite që ka dalë, lojtarët e kësaj loje zbulojnë çdo ditë strategji dhe teknika të reja. Dhe një teknikë e re që do t’iu jap vrasje që në fillim…