Në Discord po qarkullon një virus që ju vjedh password-in
Kini kujdes me files që shkarkoni në Discord Në vetëm pesë vite, popullariteti i Discord me gamers është rritur shumë. Platforma ka tani mbi 250 milionë përdorues dhe çdo ditë janë aktiv mbi 15 milionë, gjë që e ka bërë…
Krijuesi i një prej viruseve më të këqija flet pas 20 vitesh
Virusi ILOVEYOU shkaktoi miliona dollarë dëme, por autori donte vetëm akses në internet Të marrësh një letër dashurie në inbox padyshim që të bën të skuqesh, në varësi të personit që e ka dërguar. Megjithatë, 20 vite më parë, e-mailet…