LEAK: Seria Left 4 Dead do të rikthehet së shpejti
Kjo mund të jetë loja e parë e Left 4 Dead prej vitesh Ka kaluar një dekadë që kur Valve u ka ofruar fansave një lojë të re nga seria Left 4 Dead. Megjithatë, duke u bazuar tek leak-et e…
Një lojë e re Half Life do të vijë, por jo ajo që prisnit
Half-Life: Alyx është një lojë e re që do të vijë në VR Një lojëe re Half-Life po zhvillohet nga Valve, sipas disa zërave, raporteve dhe leaks. Një dorëshkrim i bërë leak i një interviste të pablikuar (që tashmë është…
1000 inxhinierë të Apple po punojnë për një AR/VR headset
Ky headset do të vijë në 2022 Ka kohë që diskutohet se Apple do të sjellë një headset VR/AR, por duket se ajo pritet të vijë në 2022, sipas një raporti që ka si burim njerëz brenda kompanisë. Pajisja e…
PewDiePie i ikën truri pasi luan Minecraft në VR
Ekzaltimi i tij nuk kishte fund. Virtual Reality ka potencialin ti transportojë lojtarët në botën që luajnë dhe për Minecraft kjo është një nga adaptimet më të mira. Gjatë videos së tij të 27 shtatorit, PewDiePie e zbuloi vetë këtë…