Tag: virtua fighter 5 ultimate showdown

Këto janë lojërat falas të PS Plus për Korrik 2021
Formacioni i PlayStation Plus për muajin korrik ka disa hite të mëdha, duke përfshirë Call of Duty: Black Ops 4 dhe A Plague Tale: Innocence. Si gjithmonë, këto lojëra janë "falas" nëse keni një anëtarësim aktiv të PlayStation Plus. Lojërat…