Tag: viral

“Press F to pay respect” me këtë buton gjigand
"Press F to pay respects" është një meme që nuk do të vdesë kurrë, sepse ditën që do të ndodhë ne të gjithë do të shtypim F në kujtesën e tij dhe do të ngrihet përsëri, e pavdekshme, meme e…