Tag: VIP

Këta janë vipat të cilët janë fansa të CSGO
Counter-Strike: Global Offensive ka tërhequr disa emra të mëdhenj në 2022 për të provuar lojën e saj të njohur FPS. Ne kemi një listë të të gjithë vipave më të njohur që luajnë CSGO. Video lojërat nuk janë më thjesht…
Këta persona Vip luajnë shumë Valorant
Valorant të bën të varur, me potencialin për të tërhequr njerëzit tashmë të zënë duke luajtur. Edhe personazhet e famshëm me orare të ngjeshur nuk mund t'i rezistojnë lojës së Riot Games. Këtu janë të gjithë të famshmit më të…
Pse dublimi në anglisht i Squid Game është kaq i keq?
Squid Game është një serial i shkëlqyer, i ekzekutuar në mënyrë mbresëlënëse nga fillimi në fund. Asetet e saj përfshijnë kastin e tij, të mbushur me aktorë të famshëm dhe të sapoardhurit që ofrojnë shfaqje emocionuese dhe komplekse. Por, meritat…