Tag: vinyl

Tani mund të merrni kopje fizike të kolonës zanore të Red Dead Redemption 2
Rockstar Games po u jep fansave të Red Dead Redemption 2 mundësinë të zotërojnë edhe më shumë muzikë nga loja. The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP është në dispozicion digjital përmes iTunes, Spotify, Apple Music dhe…