Tag: vinland saga

Vinland Saga Season 2 sjell një trailer të ri bashkë me datën e lançimit
Anime e Vinland Saga kur erdhi bëri goxha bujë duke I bërë fansat të prisnin me padurim një Season 2 të serisë anime. Dhe më në fund pas disa vitesh Vinland Saga sjell një trailer dhe një poster të ri…
Njoftohet sezoni i dytë i Vinland Saga
Makoto Yukimura është manga që solli në botë serinë epike të vikingut, Vinland Saga, dhe me njoftimin se përshtatja anime do të kthehej me një sezon të dytë të zbuluar më herët sot, krijuesi i ekskluzivitetit ka ndarë mendimet e…
Manga e Assassin’s Creed Valhalla do të vijë së shpejti nga krijuesi i Vinland Saga
Kjo manga do të jetë një histori e shkurtër ku do të përfshihen ngjarjeve nga Vinland Saga dhe Assassin’s Creed Valhalla Assassin’s Creed është loja më e fundit rreth vikingëve kurse Vinland Saga është një seri anime dhe manga  rreth…