Vinicius Jr. i Real Madrid ka zbuluar ekipin e tij FIFA Ultimate Team
Magjistari i krahut të Real Madrid, Vinicius Jr ka zbuluar formacionin e tij të FIFA 20 Ultimate Team dhe ai ka një skuadër mjaft modeste në krahasim me lojtarët e tjerë profesionistë Ekipi i brazilianit u zbulua nga përdoruesi i…