Tag: Vincent D’Onofrio

Daredevil i Marvel do të vijë në 2024
Daredevil rikthehet Edhe pse nuk e kemi parë shumë herë ose ka qenë shumicën e kohës në hije, të gjithë e njohim karakterin Daredevil. Dhe tashmë një serial nga Disney+ do të vijë për Daredevil e Marvel në 2024. Së…