Tag: viggomopsen

Red Bull Solo Q 2022: Si të bëheni një solo-laner më i mirë me Viggomopsen
Tournament 1v1 Red Bull Solo Q i League of Legends rikthehet përsëri dhe kësaj here kampioni i vitit të kaluar është këtu për t’iu përgatitur dhe dhënë disa këshilla. Tournament i Red Bull Solo Q lejon lojtarët nga e gjithë…