Këto ishin esports me shikueshmërinë më të lartë gjatë 2019
League of Legends dominon klasifikimet Titujt më të mëdhenj të esports vazhduan të thyenin rekorde gjatë 2019, ndërkohë që patëm gjithashtu edhe disa prurje të reja. Megjithatë, të vjetrit mbetën ende në kryesim. Sipas Esports Charts, League of Legends, CS:GO…
Ndeshja e parë e Worlds 2019 u ndoq nga 2 milionë shikues
Fitorja e SKT ndaj Fnatic për pak sa nuk theu rekorde Kuptohet që një ndeshje e madhe është luajtur kur shikueshmëria për pak sa nuk thyen rekordet histroike të të gjithë kampionatit. Ndeshja midis SK Telecom T1 dhe Fnatic kaloi…