fbpx

Tag: vietnam & kublai khan

Civ 6: New Frontier Pass – Vietnam & Kublai Khan pack është live
Paketa e pestë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë detajet e plota: Pakoja e…