Tag: viego

Viego do të bëhet disable gjatë 2021 LEC Spring Playoffs
Viego do të vazhdojë të jetë disable gjatë playoff-eve të 2021 LEC Spring Split për shkak të bugs të cilat kanë mbetur akoma të pa rregulluara. Kanë kaluar mbi dy muaj që kur Viego hyri për herë të parë në…
Viego bëhet disable nga Riot sepse po shkatërronte lojen
Patch-i i kësaj jave i League of Legends shkaktoi një valë problemesh për Summoner’s Rift, duke rezultuar në game-breaking bugs. Por ky bug i Viego, champion-it të fundit të League, është ndoshta më i keqi nga të gjithë. Riot Games…
League of Legends patch 11.2 sjell Viego dhe ndryshime të tjera
League of Legends patch 11.2 ka sjellë skins të kampionit të ri Viego, Ruined dhe Shan Hai Scrolls dhe një seri ndryshimesh të balancës së lojës. Por përveç kampionit të ri jungle, Riot po bën disa ndryshime në healing me…
Riot zbulon jungler-in e ri, Viego, i cili del më vonë këtë muaj
Ruined King më në fund do të mbretërojë mbi Rift më vonë këtë muaj Riot konfirmoi jungler-in e ardhshëm të League of Legends, Viego, gjatë sezonit të fundit të 11-të. Ndërsa nuk ka ende një datë të caktuar të lëshimit,…